Page 1 of 1

Överför Samsung-data till Galaxy S21 Ultra 5G

PostPosted: Thu May 13, 2021 10:44 pm
by camonery5
Den bakmonterade, ultraklara kombinationen av fyra kameror från Samsung Galaxy S21 Ultra 5G erbjuder utmärkta inspelningsfunktioner. Bland annat kan en vidvinkelkamera på 108 megapixel noggrant skildra skönheten framför dig med ultralåg bildkvalitet. En 12-megapixel ultravidvinkelkamera kan utöka horisonten ytterligare. Presenterar världen perfekt i en vinkel nära det mänskliga ögat och den nyligen förbättrade 100x övervakningsrumszoomen, som kombinerar en kombination av två teleobjektiv, fungerar tillsammans med ett 3x optiskt zoomobjektiv och ett 10x optiskt zoomobjektiv. Liksom användare oavsett avståndet, klara och ljusa landskap i hög kvalitet.

Som ett resultat planerar förmodligen många användare att köpa en helt ny Samsung Galaxy S21 Ultra för att ersätta sina gamla Samsung-telefoner eller andra Android-telefoner eller till och med iPhones. I det här fallet måste de vara intresserade av följande ämnen.

Överför Samsung till Samsung Galaxy S21 Ultra

För många erfarna mobiltelefonanvändare bör det finnas många olika lösningar på problemen ovan. Men om du behöver en enkel och effektiv metod som lätt kan användas för att lösa dessa problem samtidigt, rekommenderar jag att du använder Mobile Transfer.

Mobile Transfer kan synkronisera all data, inklusive kontakter, textmeddelanden, foton, videor, musik, kalender, samtalsloggar, ljud, appar, appdata och mer, direkt från en telefon till en annan och synkronisera data från en säkerhetskopieringsfil med alla enheter som stöds synkroniseras.

Del 1 överför data direkt till Samsung Galaxy S21 Ultra

1. Ladda ner, installera och kör Mobile Transfer
2. Klicka på Telefon-till-telefon-överföring> Start.
3. Anslut dina Samsung-telefoner till datorn
4. Överför de valda filerna till din Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Del 2 överför data från säkerhetskopia till Samsung Galaxy S21 Ultra

1. Kör Mobile Transfer och anslut telefonen till datorn
2. Tryck på "Återställ från säkerhetskopior" och välj "MobileTrans" eller "Kies".
3. Välj en säkerhetskopia från listan
4. Överför de valda filerna till din Samsung Galaxy S21 Ultra 5G